Het bedrijf

Activiteiten

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het bouwen en verbouwen van woningen, appartementen en burelen. We gaan dus aan de slag voor zowel de particuliere klant als voor bedrijven. 

Flexibiliteit is troef bij Leonbouw. U kunt bij ons aankloppen voor een deelaspect van uw (ver)bouwproject of voor een totaaloplossing.

  • U werkt liefst met één aanspreekpunt die alles oplevert en coördineert? Leonbouw stelt u een sleutel-op-de-deur formule voor!
  • U werkt liever met uw eigen aannemers? Leonbouw zorgt enkel voor de coördinatie van het project en verstrekt advies. 

Met onze vestiging gelegen in Wevelgem, kunnen we zeer goed de eisen van de klant tegemoetkomen, en dit over het hele land. Wij komen naar u toe, of u komt tot bij ons - maar altijd zult u bij ons een luisterend oor vinden en zullen we binnen de grenzen van uw budget u optimaal adviseren, sturen en bijstaan om uw bouwproject waar te maken. 


Waarom zou u voor Leonbouw kiezen?

Erkend bedrijf

Leonbouw is een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in de ruwbouw en renovatie van woningen, appartementen en burelen. Huiselijk of zakelijk, gezellig of puur functioneel? U vraagt, wij bouwen - we kunnen prat gaan op ervaring in alle bouwstijlen en alle soorten gebouwen.
 

VCA Basisveiligheid

Leonbouw voert veiligheid hoog in het vaandel. Dat is geen loze slogan, maar bittere ernst, waarvoor we ons laten certificeren. Om de veiligheid op de werven te garanderen moeten al onze werknemers een opleiding VCA Basisveiligheid volgen. En al onze ploegbazen hebben de opleiding VCA Leidinggevend genoten. 

Nationaal actief

Ons bedrijf bestaat nu reeds 25 jaar en is over het hele land actief. In al die jaren heeft Leonbouw een onnavolgbare expertise opgebouwd in projecten voor de particuliere markt als voor de zakelijke of industriële markt. Woningen, handelspanden, burelen tot industriële panden... we kennen de finesses van elk type project. 

Ondersteunend bureel

Momenteel bestaat ons personeelsbestand uit 5 volwaardige ploegen met bijstand van een ondersteunend bureel. De wisselwerking tussen deze teams is van groot belang, en is iets waar Leonbouw doorlopend over waakt. We bundelen alle ervaringen van al onze werkkrachten om onze klanten telkens optimaal te bedienen.

Wil je ook jouw ideëen uitwerken?
Of beginnen we samen van een blanco plan?

Contacteer ons via mail

of via telefoon
+32 56 42 68 63
+32 475 46 90 52